Verstappen neemt geen blad voor de mond: “Net een schildpad, ongelooflijk”

Max Verstappen heeft na afloop van de Grand Prix van Australië felle kritiek geuit op de safety cars dit seizoen. Volgens de regerend wereldkampioen wordt er onnodig langzaam gereden, waardoor het bijna onmogelijk is om de banden op de juiste temperatuur te krijgen voor een herstart. Volgens Verstappen is het prima mogelijk om het tempo wat op te schroeven. Onderstuur Leclerc Tijdens de wedstrijd op Albert Park zondag zorgde Carlos Sainz voor een safety car in de openingsfase. Op het moment dat de safety car naar binnen ging, was het leider Charles Leclerc die het tempo mocht gaan bepalen. Bij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head