Verstappen over uitvallen: “Wist al voor de race dat er mogelijkheid was”

Max Verstappen baalt na afloop van de Grand Prix van Australië flink van zijn uitvalbeurt. De Nederlander leek de tweede eindpositie te bemachtigen, maar moest onverhoopt na 39 ronden afhaken. Desondanks blijft de regerend wereldkampioen positief, zo laat hij weten in het persbericht van Red Bull Racing. Hoewel Verstappen er gedurende de race niet in slaagde om Charles Leclerc van de leiding af te krijgen, maakte de Nederlander in de race geen grote fouten. Hij leek genoegen te moeten nemen met een tweede plek, maar ook dat zat er niet in. Door problemen met zijn auto kon hij niets anders…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head