Verstappen straalt realisme uit: “Je kunt nooit alles perfect doen”

Max Verstappen beleefde in 2021 een zeer succesvol seizoen met de wereldtitel als hoogtepunt. Het betekent echter niet dat de Nederlander in de toekomst achterover gaat leunen, want de coureur van Red Bull Racing is erop gebrand om het winnen van het wereldkampioenschap te prolongeren. Jarenlang leek het erop dat Mercedes niet te verslaan was, maar afgelopen seizoen liet Verstappen met een dosis lef en doorzettingsvermogen zien dat hij het Lewis Hamilton moeilijk kon maken. Tijdens de laatste Grand Prix in Abu Dhabi lukte het hem zelfs om de hoofdprijs in ontvangst te nemen en zichzelf wereldkampioen te mogen noemen.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head