Verstappen was veruit de snelste, maar: “De rondetijden doen er niet toe”

De twee testweken voor het Formule 1-seizoen van 2022 begint, zitten erop. Op de laatste dag was het Max Verstappen die in zijn Red Bull Racing de snelste tijd klokte, maar Head of Race Engineering Guillaume Rocquelin benadrukt dat de snelste tijd niet belangrijk is voor het team. Snelle tijd Verstappen Red Bull kende een probleemloze derde testdag in Bahrein. Sergio Perez nam de ochtend op zich, terwijl Verstappen de dag afmaakte met de middagsessie. In totaal kwam Red Bull op een solide 96 rondes op de derde dag in Bahrein. Tegen het einde van de dag werd Verstappen de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head