Verstappen wist van probleem: “Race uitrijden was altijd een vraagteken”

De Grand Prix van Australië is dramatisch verlopen voor Max Verstappen. De Nederlander moest zijn auto naast de baan parkeren en neemt nul punten mee naar huis. Verstappen baalt flink. Verstappen was al het hele weekend niet tevreden met zijn RB18 en de Nederlander kon het tempo van Charles Leclerc de hele race niet bijhouden. Toch leek een P2 erin te zitten, maar ook dat lukte niet vanwege betrouwbaarheidsproblemen. Bij Sky Sports uit de Nederlander zijn frustratie. "We liggen al kilometers achter, ik wil niet denken aan de strijd om het kampioenschap, het is belangrijker om races uit te rijden.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head