Verstappen wuift opmerkingen weg: “Ik ben wel eens bozer geweest”

De eerste overwinning van het jaar ging naar Ferrari, voor wie de Grand Prix van Bahrein in een dubbelzege uitpakte. Helmut Marko geeft toe dat hij de Italiaanse renstal wellicht heeft onderschat. Tegelijkertijd maakt Max Verstappen zich geen enkele zorgen over de kansen van zijn team in Saoedi-Arabië. Marko noemt de achterstand ‘pijnlijk’, maar erkent tegelijkertijd dat daar niets aan te doen is. Het enige wat Red Bull Racing volgens de Oostenrijker kan doen is nog harder werken om terug aan de top te komen. Die potentie is er volgens Marko wel, al geeft hij toe dat hij de snelheid…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head