Viaplay vier maanden gratis te zien bij een T-Mobile abonnement

Na KPN en Ziggo is ook T-Mobile een samenwerking aangegaan met Viaplay. De nieuwe streamingsservice is vanaf 1 maart gratis te verkrijgen bij een nieuw internetabonnement. Vanaf 1 maart is Viaplay beschikbaar in Nederland. De streamingsservice die in Nederland een grote slag sloeg door de rechten van de Formule 1, Darts, Premier League en Bundesliga binnen te halen, staat aan de vooravond van haar debuut. De streamingsservice is zelf te downloaden, maar ook te vinden bij grote partijen in Nederland. Lees meer "Maximaal drie sprintraces in 2022 door Ferrari, Red Bull en Mercedes" Nieuwe deal bij T-Mobile Eerder maakten KPN…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head