Vijf dingen die we willen zien in het nieuwe seizoen van Drive to Survive

Op vrijdag 11 maart gaat het vierde seizoen van de Netflix-serie Drive to Survive in première. De verwachtingen voor het nieuwste seizoen van de serie zijn hooggespannen, aangezien het seizoen van 2021 meer dan genoeg drama in petto had voor de programmamakers. Welke momenten willen we zeker terugzien in de serie? We zetten er vijf op een rijtje. Kampioenschapsfeest Verstappen en Red Bull Na een seizoen vol spanning en hectiek vond de dramatische ontknoping plaats tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi. De winnende inhaalactie van Max Verstappen op Lewis Hamilton in de laatste ronde van de wedstrijd moet een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head