Volgens Bottas verkeerde Hamilton in grafstemming: “Moeilijk te accepteren”

Valtteri Bottas gaat in 2022 voor Alfa Romeo rijden. De Fin was vijf jaar lang de teamgenoot van Lewis Hamilton bij Mercedes. Hij verwacht dat Hamilton twee keer zo sterk terug zal komen in het nieuwe seizoen. De tegenslag in Abu Dhabi was groot voor Hamilton. Sinds de laatste race heeft hij niets meer van zich laten horen op sociale media. In zijn jaren bij Mercedes heeft Bottas zijn teamgenoot goed leren kennen. In de Finse podcast Supla krijgt de 32-jarige coureur de vraag of Hamiltons noodzaak om goede prestaties te leveren en te slagen groter is dan die van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head