“Volkswagen Audi maakt in 2026 zo goed als zeker stap naar F1”

Volkswagen Group heeft donderdagmiddag definitief het besluit genomen om in 2026 in de Formule 1 aan de slag te gaan. Het betekent dat een mogelijke samenwerking tussen Audi en Red Bull Racing dichterbij komt. Het hing al een tijdlang in de lucht dat Audi in de Formule 1 actief zou zijn. Donderdagmiddag kwam de Raad van Commissarissen bij elkaar om het over het plan te hebben. De aanwezigen konden zich naar verluidt vinden in de plannen, waardoor ze besloten om groen licht te geven. Dat meldt Auto, Motor und Sport. De organisatie gaat nu de laatste fase in, waarbij deze…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head