Waarom de kansen voor een nieuwe wereldtitel van Hamilton levend blijven

Lewis Hamilton begon het seizoen uitermate teleurstellend. Waar hij vorig jaar nog de grote concurrent was van Max Verstappen, moest hij in de eerste twee races van dit seizoen genoegen nemen met een derde en tiende plek. Desondanks waarschuwde Red Bull Racing-adviseur Helmut Marko afgelopen week dat de coureur nog niet verslagen is. Hoopgevend voor Hamilton is daarbij het verleden van Sebastian Vettel. De Duitser kwam in 2009 bij de Oostenrijkse renstal te rijden en stond bekend als een groot talent. Dat bleek jaren later ook wel, want tussen 2010 en 2013 behaalde hij maar liefst viermaal op een rij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head