Wat ging er nou in godsnaam mis bij Red Bull Racing? – F1 2022 Bahrein GP

De kop is eraf! De Grand Prix van Bahrein was een spectaculair openingsstuk voor een nieuw tijdperk in de Formule 1. Waar ze bij Ferrari uiteindelijk dominant zegevierden, ging het bij Red Bull Racing en Max Verstappen gruwelijk mis. Konden de problemen bij Red Bull voorkomen worden, was Charles Leclerc een terechte winnaar en wat was er aan de hand bij het team van McLaren? Deze week een klassieke line up met host Gandor Bronkhorst, GPblog co-founders Sebastiaan en Thierry Bakker en natuurlijk e-driver David Plasman. Beluister nu de UNDERCUT op jouw favoriete podcast platform! [embed]https://www.youtube.com/watch?v=AxkqcBBwV0w[/embed]   Video player Meer…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head