Webber vertelt waarom Red Bull zo succesvol is in de Formule 1

Mark Webber heeft in zijn column bij Motorsport Magazine vertelt wat in zijn optiek het grootste geheim is van Red Bull Racing. De Australiër, die tussen 2007 en 2013 in totaal zeven seizoenen voor de Oostenrijkse renstal uitkwam, stelt dat er sprake is van bestuurlijke rust en de relaties onderling in het team fantastisch zijn. Stabiele organisatie "Men is zeer sober aan de top", zegt Webber over wat Red Bull zo sterk maakt als team in de koningsklasse van de autosport. Volgens de negenvoudig Grand Prix-winnaar is het verschil met Mercedes immens, wat vooral te wijten is aan politiek. "Toto…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head