Wie heeft de langste: Russell, Gasly, Verstappen of Hamilton?

De nieuwe generatie Formule 1-auto’s zijn ultieme voorbeelden van innovatie. Weliswaar is in de reglementen grotendeels vastgelegd aan welke technische voorschriften een auto moet voldoen, de ontwerpers hebben toch nog alle kans om hun stempel te drukken. Bijvoorbeeld bij de neus van de wagens. Verbonden Op allerlei fronten verschillen de nieuwe F1-auto’s van elkaar. Tijdens de wintertests viel met name de voorkant van de auto’s op. De voorvleugels zijn niet meer met twee verticale steunen aan de neus bevestigd, zoals vroeger het geval was. In plaats daarvan gaan de vleugels en neus nu elegant in elkaar over. De voorschriften schrijven…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head