Woerts denkt dat Verstappen eerste sportmiljardair van Nederland wordt

Max Verstappen rijdt al sinds 2015 in de Formule 1 en vooral de afgelopen jaren verdiende de nog maar 24-jarige Nederlander tientallen miljoenen dankzij zijn contract met Red Bull Racing. Sportmarketeer Chris Woerts spreekt de verwachting uit dat Verstappen de eerste sportmiljardair van Nederland wordt. Halverwege vorig jaar schreef Quote dat het vermogen van Verstappen bijna de honderd miljoen euro aantikte. Na zijn wereldtitel van afgelopen seizoen zal hij dat bedrag inmiddels wel gepasseerd hebben. Woerts denkt dat Verstappen tegen het einde van zijn carrière beschikt over een vermogen van meer dan één miljard euro heeft. Lees meer Verstappen terug…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head