Wolff gelooft in Hamilton: “Hij verwoestte de competitie vanaf dat moment”

Mercedes start in 2022 na vijf jaar met een nieuwe line up. Valtteri Bottas is ingewisseld voor George Russell en volgens teambaas Toto Wolff gaat dat voor een totaal nieuwe situatie zorgen. Zeker nu Hamilton ook een sterkere mindset heeft dan ooit. Wolff verwacht veel meer van Russell Hoewel voor de  F1-fans het vaak leek alsof er een duidelijke rolverdeling was binnen het team tussen Lewis Hamilton en Bottas, waarbij Hamilton de nummer één was en Bottas de nummer twee, zegt Wolff juist dat er nooit een nummer één en twee was. Met de komst van Russell zou dat dit…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head