Zeven jaar F1 en wereldkampioen: dit waren sleutelmomenten voor Verstappen

Vanaf het moment dat Max Verstappen zijn eerste Formule 1-zege boekte leek het onvermijdelijk: hij zou een toekomstig wereldkampioen zijn. In 2021 was het dan eindelijk zover. Na een intense strijd met Lewis Hamilton en Mercedes, veroverde de Nederlander zijn allereerste, zuurverdiende wereldtitel. Welke momenten in zijn tot dusver zevenjarige Formule 1-carrière speelden een belangrijke rol in zijn weg naar de top? We zetten er een aantal op een rijtje. Debuut in de Formule 1 Als het gaat om sleutelmomenten in de carrière van Verstappen kan zijn Formule 1-debuut natuurlijk niet ontbreken. Op 16-jarige leeftijd bestuurde hij voor het eerst…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head