Andretti in beslissende fase: “”Binnen paar maanden hebben we antwoord””

De FIA twee maanden weet over twee maanden of nieuwe teams zoals Andretti wel of niet mogen meedoen in 2025 of 2026. Dat beweert F1-wereldkampioen uit 1978 Mario Andretti. Zijn zoon, Michael Andretti, is namelijk bezig om met een eigen renstal, met support van General Motors, toe te treden tot de koningsklasse.  Tot op heden staat FIA-president Mohammed ben Sulayem erg open voor nieuwe inschrijvingen, maar tussen de bestaande renstallen is enige verdeeldheid over de komst van nieuwe deelnemers. Door de geschillen, wordt het proces om nieuwe teams te verwelkomen vertraagd. Ondanks de onzekerheid over wel of niet meedoen, zal Andretti klaar staan als…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
Ezoicreport this ad
F1Head