Kinderachtig getouwtrek teams gevaar voor toekomst Formule 1

Eindelijk! Voor 2026 lijkt het erop dat we na 10 jaar weer eens een volledig nieuw F1-team op de grid mogen verwelkomen. Natuurlijk stond de overname van Sauber door Audi al op het programma voor dat seizoen. Dit is echter slechts een voortzetting van het Sauber team, dat zich na een goede dertig jaar, tot het meubilair van de koningsklasse van de autosport mag rekenen. In de afgelopen weken kwam echter ook een serieus bid voor een compleet nieuw team in het nieuws. Waar het nieuws over Andretti-Cadillac door de FIA met open armen wordt ontvangen, lijken de Formule 1…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head