Magnussen haakt definitief af voor 24 uur van Daytona

Het hing al in de lucht, maar Kevin Magnussen doet definitief niet mee aan de 24 uur van Daytona in het weekend van 28 januari. De Haas F1-coureur zegt dit Amerikaanse racespektakel af vanwege een handoperatie door een cyste. Jason Hart zal de Deen vervangen bij het team van MDK Motorsports.  Magnussen zou uitkomen in de GT-klasse in Porsche 911 GT3 R en het stoeltje delen met Mark Kvamme, Trenton Estep en zijn vader, Jan Magnussen. ""Ik heb van de doktoren het advies gekregen om de race volgende week niet te rijden"", zei de Deen via een statement op zijn Twitter-account. ""De operatie is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head