McLaren wil in 2023 vierde constructeursplaats terugpakken

2022 bleek een lastig jaar voor het team van McLaren. Het Britse team leek het aerodynamische pakket van de nieuwste generatie F1-auto’s (nog) niet helemaal te begrijpen, waardoor het team genoegen moest nemen met maar een enkele podiumplaats voor coureur Lando Norris. Aan de andere kant van het team worstelde Daniel Ricciardo zichtbaar met de controle van de MCL36-bolide, waardoor er weinig te halen viel op het gebied van puntenscores. Na een lastig en moeizaam jaar in 2022, hoopt McLaren CEO Zak Brown dat zijn team in 2023 als vierde in het constructeurskampioenschap kan eindigen.

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head