Michael Bleekemolen gewond in ziekenhuis na ski-ongeluk

Voormalig F1-coureur Michael Bleekemolen is in Oostenrijk gewond geraakt na een ski-ongeluk op de piste. Tijdens een afdaling botste de Nederlander op een snowboarder met als gevolg vier gebroken ribben, een doorboorde long en waarschijnlijk een gebroken schouder. Ook was hij circa een half uur buiten zinnen. Per helikopter was de 73-jarige Bleekemolen afgevoerd naar het ziekenhuis. Dit nieuws werd gemeld door Grand Prix Radio na de toestemming van de familie Bleekemolen, het station waar via de ether Olav Mol verslag doet van de F1-wedstrijden. Bleekemolen is daar een vaste gast bij de uitzending F1 aan tafel.

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head