Ricciardo over toekomst: “Wil met McLaren in F1 zijn”

Daniel Ricciardo kent een moeilijke periode tot zover bij het team van McLaren. Nadat hij door teamgenoot Lando Norris vorig jaar in het onderlinge duel werd verslagen in het rijderskampioenschap, was er van menigeen rondom de Formule 1 de hoop dat de nieuwe regelementen wat betreft designfilosofie van de auto van 2022 Ricciardo goed zou doen. Na ook een matige eerste seizoenshelft en de contractverleningen van teamgenoot Lando Norris en IndyCar duo Patricio O’Ward en Felix Rosenqvist, lijkt de druk op de schouders van Ricciardo flink te groeien.

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head