Sulayem houdt voet bij stuk: FIA moet geen “platform voor persoonlijke agenda” zijn

Vorige maand maakte de internationale autosportbond FIA een aantal impactvolle veranderingen in haar internationale regelementen boek door. Per moment van aanpassingen, zijn coureurs niet meer toegestaan om de door de FIA erkende races te gebruiken voor het brengen van persoonlijke politieke boodschappen aan het publiek, tenzij daar expliciet door de FIA toestemming voor is gegeven. De nieuwe toevoegingen in de internationale sportcode kreeg veel kritiek; in een recent interview blijft FIA president Mohammed Ben Sulayem echter strak achter de nieuwe regels staan.

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head