Top drie kleurt oranje in Saoedi-Arabië: De Vries pakt pole, Frijns P3

Nyck de Vries heeft de goede vorm van vrijdag doorgezet op het Riyadh Street Circuit in Saoedi-Arabië met het behalen van de poleposition. De winnaar van de openingsrace bleef zijn enige concurrent Edoardo Mortara met maar 5 duizendsten verschil voor. In de kwalificatie was er nog meer oranje succes. Robin Frijns start de tweede race van het seizoen als derde.  De polesitter van de vrijdag, Stoffel Vandoorne, kwam in zijn groep niet bij de beste vier en was dus na Q1 al uitgeschakeld. Robin Frijns ging voor de tweede maal door naar de kwartfinale en kwam daar Oliver Rowland tegen. De Nederlander stootte nu…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head