Alexander Albon: Focus mij op de toekomst

De Formule 1-carriérre van Alexander Albon begon met een vliegende start. Na een half jaar bij Toro Rosso te hebben gereden maakte hij al de overstap naar Red Bull Racing. Na de zomerstop werd Pierre Gasly teruggezet naar Toro Rosso en maakte Alexander Albon de overstap naar het topteam. Ook in 2020 reed de Thai voor het team uit Milton Keynes. De resultaten dat jaar waren niet goed genoeg voor het team. Hij verloor zijn stoeltje en moest een jaar toekijken. In 2022 kwam hij terug in de koningsklasse van de autosport bij het team van Williams. Ook volgend jaar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head