Charles Leclerc: Titel is nog steeds mogelijk

Na de sprintrace in Oostenrijk waar Charles Leclerc tweede werd heeft zijn team de nodige veranderingen aan de auto gedaan. De wijzigingen  aan de Ferrari F1-75 hielpen; de volgende dag won de Italiaanse renstal de race op de Red Bull ring, waarmee hij de titelstrijd nieuw leven leek in te blazen. Twee weken later ging het mis voor de Ferrari-coureur. Op het circuit van Paul Ricard reed Leclerc op kop, maar in ronde 18 brak de achterkant van de Ferrari met startnummer zestien uit en belandde hij in de muur. Opnieuw een nulscore voor een coureur van het team uit…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head