Contractverlenging Hamilton kwestie van tijd volgens Wolff

Lewis Hamilton maakte in 2013 de verrassende overstap van McLaren naar Mercedes. In 2023 rijdt Lewis Hamilton zijn elfde seizoen voor het team. In de tien jaar die hij voor het Duitse team reed wist hij zes wereldtitels te pakken. In 2021 lukte dit na vele succesvolle jaren niet, na afloop van het seizoen stonden ook de contractbesprekingen op de planning. Het duurde lang voordat Lewis Hamilton en het team van Mercedes het met elkaar eens waren. Uiteindelijk tekende de Brit een contract voor twee jaar. Dat contract loopt dus aan het einde van aankomend seizoen af.

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head