Exclusief: De details van de rechtszaak Nyck de Vries

Verschuur begint met een omschrijving van de situatie toen de investering in de loopbaan van Nyck de Vries gedaan werd door de firma Investrand. "Na 2016 liep zijn contract bij McLaren af. Toen was er geen funding meer voor Nyck. Zijn vader had in 2017 zijn stoeltjesgeld betaald, dat was al acht ton tot en miljoen. De firma Investrand, waar Schothorst vertegenwoordiger van is, deed een risicoinvestering in De Vries. Zij geloofden wel dat hij de Formule 1 kon halen. Voor 2018 kochten ze het stoeltje bij PREMA, waar hij dat jaar vierde werd. In 2019 won hij, maar lukte…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head