Fittipaldi vervangt Mazepin voor test in Bahrein

Vanwege de Russische inval in Oekraïne en de daaropvolgende sancties tegen Rusland, verscheurde Haas afgelopen zaterdag het contract met sponsor Uralkali en coureur Nikita Mazepin. "We zijn aan het kijken naar verschillende kandidaten, we kijken wie beschikbaar is en waar we mee moeten dealen, maar we zullen iemand hebben op woensdag", zegt Haas. Ook is het team financieel gezond, na het vertrek van de Russische titelsponsor Uralkali: "Haas is altijd de hoofdsponsor geweest, ik snap niet waarom men zei dat het een Russisch team is geworden. Meer geld zou goed zijn, maar we redden ons."

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head