Kevin Magnussen na uitvalbeurt: Had meer ruimte moeten geven

Magnussen die vanwege een gridstraf achteraan moest starten, kende een uitstekende start van de race. In de openingsronde wist hij maar liefst zeven auto"s in te halen waardoor hij op een dertiende plek lag. Zijn team koos ervoor om hem vroeg binnen te halen, om zo een undercut te plegen op de coureurs voor hem. Enkele ronde later kwam de safetycar op de baan na de crash van Charles Leclerc, waardoor Magnussen veel posities verloor en punten buiten bereik leken: "We waren vandaag niet snel genoeg voor punten. Over een ronde zijn we snel, maar we moeten onze racesnelheid verbeteren", laat Magnussen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head