Lando Norris jaloers op successen Russell en Sainz

Waar McLaren in 2020 en 2021 vaak achter Red Bull en Mercedes was te vinden, stagneerde de progressie in 2022. Het team uit Woking beleefde een moeizaam jaar met slechts één podiumplaats in Imola en een vijfde plaats in het constructeurskampioenschap. Overwinningen zaten er geen enkel moment in en teams als Alfa Romeo, Aston Martin en Haas voorblijven was een bijzonder zware kluif. En dat doet pijn bij Lando Norris die uiteindelijk zevende werd in het kampioenschap achter de coureurs van Red Bull, Ferrari en Mercedes. Hij ziet namelijk dat zijn vrienden George Russell en Carlos Sainz races kunnen winnen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head