Mattia Binotto: Wij zijn niet de snelste

Ferrari heeft een aantal lastige jaren achter de rug. Het team was niet zo competitief als normaal en in plaats van strijden om de overwinning vocht het team voor punten. In 2021 leek het weer de goede kant op te gaan voor het Italiaanse team. Het team versloeg McLaren en eindigde als derde in het constructeurskampioenschap. De weg terug naar de top is ingezet en het seizoen in 2022 begon met een goede testweek. Ferrari sloot met 439 ronden de testdagen als meest productieve team af. Op dag twee reed Leclerc de snelste tijd, al zegt dat niet zoveel. Toch…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head