Ode aan Olav: Een commentator met een hart voor sport

Olav Mol, wie in de Nederlandse Formule 1-wereld kent hem niet? De Nederlandse commentator doet al ruim dertig jaar verslag over de Formule 1. Hij is begonnen bij de NOS tijdens de Grand Prix van Monaco, Daarna verhuisde hij naar RTL, om samen met Allard Kalff verslag te doen. Later werd Kalff opgevolg door Jack Plooij. In 2013 verloor RTL de rechten en kreeg Sport1 (nu Ziggo Sport) de rechten in handen. In eerste instantie ging Mol daar ook aan de slag, totdat hij van Veronica, die ook een paar races uitzonden, niet meer op locatie verslag mocht doen. Hij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head