Ook Kvyat dit seizoen mogelijk niet in actie

Naar aanleiding van de Russiche inval in Oekraïne moeten Russiche en Belarussische coureurs en teams een document ondertekenen om deel te mogen nemen aan FIA-kampioenschappen. Roman Rusinov, teammanager van G-Drive Racing, noemt de gestelde voorwaarden discriminerend. Op Instagram zegt hij: "Het doel van elke atleet is om het volkslied van zijn of haar land te horen. Omwille van mijn fans, teamgenoten en eer van de sport weiger ik om het document te ondertekenen." De sponsor G-Drive is een merk van Gazprom, dat in handen is van de Russische staat.

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head