Otmar Szafnauer onder indruk van prestaties Jack Doohan

Afgelopen seizoen werd Doohan zesde in het klassement van de Formule 2. Daarnaast heeft hij tweemaal in de Formule 1-wagen mogen stappen om een eerste vrije training voor Alpine te rijden. Ook heeft hij aan het einde van het seizoen meegereden op de testdag na afloop van het Formule 1-seizoen. Szafnauer is erg positief over het jonge talent van zijn team: "Hij is echt heel goed. Hij is heel professioneel voor een jonge man, hij werkt hard en bereidt zich goed voor." Maar ondanks het enthousiasme van Szafnauer, is het nog niet zeker of Doohan de rol als reserverijder in het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head