Saoedi-Arabië wil Formule 1 overnemen, bod afgewezen

Begin 2017 werd Liberty Media de baas van de Formule 1, nadat ze de sport voor ongeveer 4,4 miljard dollar overnamen. Sindsdien is de sport financieel gezien ontzettend gegroeid en is de Formule 1 populairder dan ooit tevoren. En dus zag het Saoedische Public Investment Fund, tevens de eigenaar van de Engelse voetbalclub Newcastle United, een kans om de sport over te nemen. Ze hadden een bod ter waarde van 20 miljard dollar uitgebracht, maar die werd gelijk afgewezen. Liberty Media wil de sport nu niet verkopen omdat de Formule 1 de komende jaren in waarde verder zal gaan stijgen. 

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head