Vettel ziet Schumacher als goede opvolger bij Aston Martin

De twee Duitse coureurs hebben al vanaf het begin dat zij samen in de Formule 1 racen een goede band met elkaar. Vettel heeft eveneens jaren gereden met vader Michael Schumacher. Vettel heeft Schumacher dus hoog zitten als mogelijke vervanger na zijn vertrek, maar er lijken meer mannen in de race voor dit zitje. Met Lawrence Stroll als mede-eigenaar van Aston Martin, is het geen verrassing dat er slechts één stoeltje bij Aston Martin vrij zal komen dit jaar. Zoon van de miljardair, Lance Stroll, is op deze manier vrijwel zeker van een plekje in de line-up van het team. 

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head