Zware en mooie dag Dakar voor Nederlandse autocoureurs

De gebroeders Coronel zijn goed in de strijd, maar hadden wat problemen onderweg. Tom Coronel baalt van het tijdsverlies. "Het is echt zonde. We krijgen ineens in de duinen een lekke band, dus wij hebben daar al tijd verloren. Een lekke band in de duinen is uniek. Toen hadden we ook nog een lekkage, dat merkten we pas aan de finish. Het bandenaflaatsysteem had het begeven. De schade is wel enigzins beperkt gebleven. De stage was verder wel vet, heel veel duinen en zandplateaus. De duinen die er zaten waren wel heftig, sommige waren serieus hoog."  Ondanks het tijdsverlies stegen…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head