Alpine presenteert de A522 met opvallende kleurstelling

Alpine heeft maandagavond de kleurstelling van de A522 onthuld op een showcar. Het Franse team heeft een opvallende nieuwe blauw-roze kleurstelling. De Autofabrikant heeft waterbedrijf BWT gestrikt als hoofdsponsor. Tot afgelopen jaar was BWT sponsor van Racing Point / Aston Martin en daarmee verhuist ook de roze kleurstelling mee naar Alpine. Om titelsponsor BWT kunnen we vooral de eerste twee races van het seizoen niet heen. Alpine heeft namelijk ook een tweede kleurenschema gepresenteerd, waarbij de A522 overwegend roze zal zijn.Naast BWT komt ook Otmar Szafnauer over van Aston Martin. Ook bij Alpine neemt hij de rol van teambaas op…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head