Hamilton treedt in voetsporen Senna met zwijgzame winter

Blijft Lewis Hamilton actief in de Formule 1. De Brit is niet de eerste coureur die zwijgt over zijn toekomst na het mislopen van het kampioenschap. Hamilton volgt zijn grote voorbeeld: Ayrton Senna.Lewis Hamilton geeft zijn laatste interview kort na de seizoensfinale in Abu Dhabi. Sindsdien is het stil. Max Verstappen haalt de Brit enkele minuten eerder in. Dat gebeurt in de laatste ronde van de wedstrijd. Daarmee pakt de Nederlander niet alleen de winst, maar ook het kampioenschap. Dit kampioenschap is gemanipuleerd roept Hamilton vlak na de inhaalmanoeuvre van Verstappen. Het steekt Hamilton dat wedstrijdleider Michael Masi alleen de wagens…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head