Mitch Evans zegeviert ook in tweede Rome ePrix

Mitch Evans heeft zijn goede weekend geperfectioneerd. De Nieuw-Zeelander wist met een goede late Attack Mode de leiding te pakken en gaf deze in de chaotische eindfase niet meer uit handen. Daarmee schreef hij ook de tweede Rome ePrix op zijn naam. Jean-Eric Vergne en Robin Frijns completeerden het podium. Nyck de Vries had wederom een teleurstellende race en eindigde achtste, maar kreeg nog een tijdstraf van tien seconden en viel dus nog verder terug. Stoffel Vandoorne werd vijfde.Vergne kwam sterk uit de startblokken, maar gaf bij de Attack Mode-activaties de leiding uit handen. Frijns kwam in eerste instantie als…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head