Mortara wint tweede Diriyah ePrix, Frijns naar het podium

Edoardo Mortara heeft de tweede Diriyah ePrix op zijn naam geschreven. De RoKiT Venturi-rijder was Nyck de Vries te snel af en reed met de overwinning naar huis, maar helemaal moeiteloos ging het niet. Robin Frijns reed vanaf de derde startplaats knap naar een tweede plek op het podium.Met Nyck de Vries vanaf pole position en Robin Frijns vanaf plaats drie begon de tweede Diriyah ePrix. De twee Nederlanders kwamen goed van hun plaats en behielden hun plaats. In de eerste bocht was het Alexander Sims die flink wijd vloog en zijn verlies moest nemen.De Vries kon lang zijn koppositie…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head