Porsche koopt zich in bij Red Bull Racing en keert terug in F1

Red Bull en Porsche gaan samen een samenwerking aan. Het Duitse automerk koopt zich voor 50 procent in bij het team uit Milton Keynes en keert daarmee terug in de Formule 1. Het gaat om een samenwerking van 10 jaar. Een officiële aankondiging is er nog niet, maar het staat wel in officiële documenten. Dat komt omdat Europa, maar ook twintig landen buiten Europa toestemming moeten geven. De aanvraag wordt ingediend bij de mededingingsautoriteiten en in Marokko is die goedkeuring gepubliceerd.  De samenwerking is nog niet officieel naar buiten is gebracht omdat het nieuwe motorreglement nog niet definitief is goedgekeurd en bevestigd. Die nieuwe…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head