F1-update: Stroeve start Verstappen en Red Bull op Silverstone, doet Mercedes echt mee?Ook na de vrijdagse actie op het circuit van Silverstone is er een Ferrari bovenaan de tijdenlijst te vinden. Het is ditmaal echter niet de bolide van Charles Leclerc die op P1 prijkt en die Ferrari wordt ook niet meteen gevolgd door een Red Bull. Hoe zijn beide dingen te verklaren, hoe kijkt Max Verstappen terug op de trainingsdag in Engeland en doet Mercedes dit weekend serieus mee voor winst? Dit en nog veel meer bespreken Leonie Oude Elferink en Ronald Vording in een nieuwe F1-update.

Ook geven we na afloop van dit raceweekend, in samenwerking met het Louwman Museum, tickets weg voor de “F1 Legends”-expositie. Als je kans wil maken op deze prijs, bekijk dan de F1-update van donderdag voor alle details. Benieuwd naar alle F1-auto’s die je tijdens de expositie van dichtbij kunt bekijken? Je vindt ze hier: https://www.louwmanmuseum.nl/f1-legends/?utm_source=MOTORSPORT_YOUTUBE&utm_medium=LINK_NAAR_REDACTIONEEL_ARTIKEL&utm_campaign=LOUWMAN_MUSEUM_F1_LEGENDS

Geen video missen? Abonneer je op ons kanaal: https://bit.ly/3tTVsxH

Website: https://nl.motorsport.com/
​Facebook: https://www.facebook.com/motorsportcomnl
Instagram: https://www.instagram.com/motorsportcomnl
Twitter: https://twitter.com/motorsportcomnl
TikTok: https://tiktok.com/@motorsportcomnl

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.

00:00 – Intro
00:18 – Moeizame start op Silverstone
01:29 – Sainz snelste man op de baan
03:42 – Minder vlekkeloze dag voor Max & Checo
05:43 – De upgrades van Red Bull
07:46 – Veelbelovende snelheid bij Mercedes?
09:40 – Norris & Albon goed onderweg
10:59 – Vooruitblik kwalificatie
12:10 – Afsluiting

source

Casino Scout Nederland
F1Head