F1-update: Verstappen zit niet meer met Hamilton-clash in Silverstone, FIA grijpt inVoor de tiende krachtmeting van het Formule 1-seizoen 2022 keert de koningsklasse terug naar waar in 1950 de eerste officiële Grand Prix is verreden: Silverstone. Wat betreft het recente verleden gaan de gedachten terug naar de clash tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton, al heeft eerstgenoemde die klap volledig achter zich gelaten. Interessanter is wat Red Bull en Ferrari dit jaar verwachten van de Britse Grand Prix en wat de teams aan upgrades meenemen. Leonie Oude Elferink en Ronald Vording bespreken het allemaal in een nieuwe F1-update.

Verder mogen we tickets weggeven voor de “F1 Legends”-expositie van het Louwman Museum. Benieuwd naar alle F1-auto’s die je tijdens de expositie van dichtbij kunt bekijken? Je vindt ze hier: https://www.louwmanmuseum.nl/f1-legends/?utm_source=MOTORSPORT_YOUTUBE&utm_medium=LINK_NAAR_REDACTIONEEL_ARTIKEL&utm_campaign=LOUWMAN_MUSEUM_F1_LEGENDS

Geen video missen? Abonneer je op ons kanaal: https://bit.ly/3tTVsxH

Website: https://nl.motorsport.com/
​Facebook: https://www.facebook.com/motorsportcomnl
Instagram: https://www.instagram.com/motorsportcomnl
Twitter: https://twitter.com/motorsportcomnl
TikTok: https://tiktok.com/@motorsportcomnl

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.

00:00 – Intro
00:11 – Een speciale winactie!
00:32 – Max’ terugkeer naar Silverstone
01:44 – Red Bull, de grote favoriet?
03:35 – Kan Mercedes vechten om overwinning?
05:38 – FIA grijpt in tegen porpoising, de vervolgstappen
07:49 – Tijd om flink te scoren voor Ferrari
09:44 – Flink wat upgrades in Groot-Brittannië
11:15 – Opnieuw kans op regen
12:41 – Afsluiting

Deze video is mede mogelijk gemaakt door het Louwman Museum.

source

Casino Scout Nederland
F1Head