Britten geven Mazepin in juli geen toegang tot GP Silverstone

Nikita Mazepin weet nu al dat hij in juli niet kan meedoen aan de Grote Prijs van Groot-Brittannië op het circuit van Silverstone. De Britse autosportfederatie heeft besloten om coureurs met een Russische of Belarussische licentie te weren van races in het Verenigd Koninkrijk. Het raceverbod van Motorsport UK volgt een dag nadat de internationale autosportfederatie FIA had besloten dat coureurs uit Rusland en Belarus onder neutrale vlag kunnen meedoen aan internationale races. "Wij staan achter het Oekraïense volk en de motorsportgemeenschap na de invasie en de onaanvaardbare acties die hebben plaatsgevonden", zegt voorzitter David Richards. "Dit is het moment…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head