Crypto-miljoenen sijpelen door naar voetbalwereld en Formule 1

Dat cryptobedrijven op zoek zijn naar manieren om een groter publiek te bereiken blijkt ook uit de hoeveelheid reclame. In 2021 werd er voor 19,3 miljoen euro reclame gemaakt in Nederland (onder meer tv, radio en online-platformen). Een jaar eerder was dat iets meer dan 1 miljoen euro, blijkt cijfers van media-analist Nielsen. In de voetballerij zijn de bedrijven al langer nadrukkelijker aanwezig als sponsor. Daar draait het niet alleen om naamsbekendheid door shirtreclame. Cryptobedrijf Socios geeft voor clubs eigen fan tokens uit. Fan tokens zijn een variant van cryptovaluta die supporters van een club kunnen kopen in ruil voor…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head