F1-coureurs samen in video: 'Heb respect!'

Heb respect voor de coureurs, de fans en alle anderen die bij de Formule 1 horen. Die boodschap spreken alle Formule 1-coureurs uit in een nieuwe video. "Als je geen respect toont, hoor je niet bij onze sport." Drie weken geleden ging het nog mis bij een F1-wedstrijd in Oostenrijk. Nederlandse fans zouden vrouwen hebben lastiggevallen en racistische dingen hebben geroepen. Veel coureurs reageerden boos op de gebeurtenissen. In de video gaat het ook over op sociale media. Volgens de coureurs zijn mensen die beledigende en respectloze berichten plaatsen geen echte fans. Ook roepen ze de bedrijven achter de sociale…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head