Haas trapt af met de eerste Formule 1-auto van 2022: een plaatje…

Volgens de technisch directeur van Haas, Simone Resta, is de nieuwe auto de grootste verandering die hij deze eeuw in de F1 heeft meegemaakt. "In tegenstelling tot de afgelopen jaren is het een compleet nieuwe auto. We zijn echt begonnen met een wit vel. Zeer opwindend en uitdagend, maar ook erg gecompliceerd. Het gewicht, de nieuwe banden en de aerodynamica leverden enorme puzzels op. We hebben als ontwerpers bovendien veel minder vrijheid om de auto naar onze hand te zetten." Achterhoedeteam Haas hoopt met de VF-22 afscheid te nemen van de rode lantaarn in de koningsklasse van de autosport. Het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head